Ali si mladostnik, ki ti angleški časi v šoli sploh ne gredo z lahkoto? Se ne želiš piflati nepravilnih glagolov, ampak bi se ob učenju raje zabaval? Ste pozabili veliko angleških besed po tolikih letih?  Si oseba, ki nekaj razumeš angleško, vendar, ko je potrebno spregovoriti ne gre in ne gre?

Kako poteka tečaj?

Tečaj poteka v skupini (do 10 udeležencev), skupno obsega 12 šolskih ur v strjeni obliki 2 dni ali po dogovoru z udeleženci.
Najpomembnejša stvar je sproščeno učno okolje, ki te sprejema takšnega kot si in ti nudi hitre in trajne  metode zapomnitve angleških časov in novih besed.

Ob uporabi vam lepih angleških pesmi bomo stopili v sproščen način učenja tujega jezika. Na lahek način vam bodo predstavljeni angleški časi in enostavne metode učenja le-teh (npr. she-he-it=shit, ki ga v PresentSimple dodamo s končnico –s glagolom, vse Continuous čase razložimo s kamijonom, sestavimo smešne zgodbice za učenje nepravilnih glagolov,…). Uporabljamo tudi sprostitve in   masaže ob novih besedah.

Kakšne koristi boste imeli?

Predvsem spodbujamo, da osvojite miselni način, kako se lažje učiti tujega jezika preko  ustvarjalnega mišljenja, ki nima meja.  Na zavaben način se boste naučili uporabnega znanja angleških časov in smešne asociacije vam bodo ostale v dolgoročnem spominu.
Naučili se boste besedila svojih najljubših angleških pesmi ter spoznali svoj način dvigovanja energije preden se začnete učiti.

Pogovarjali se bomo o možnostih pogovora z angleško govorečimi ljudmi, ob katerih vam angleščina kar začne teči iz jezika ter kako jih dobiti za stalne stike. Na koncu pa bomo osvajali nove angleške besede in ponovili čase z vašo najljubšo angleško glasbo in se naučili kako enostavno je učenje tujega jezika na zabaven način.

Close
Go top

Imate vprašanja? Tu smo za vas.