“MAMI, NE MI TEŽIT VEČ S TEM UČENJEM!”

So res razbiti odnosi v družini vredni vsega tega prerekanja okoli učenja?
Ste obupali nad šolskim sistemom, da bodo tam poskrbeli za inovativne učne metode, ki jih vaš najstnik potrebuje?
Bi raje dobili praktična znanja, kako svojemu najstniku pomagati z njegovo učno snovjo?
 
Mogoče šolate svojega otroka na domu in višji razredi OŠ zahtevajo hitrejše pomnjenje učne snovi ter jasen priklic iz spomina ob pisanju testov/izpitov?
 
 
ŠOLA FREESTYLE UČENJA ZA STARŠE IN OSNOVNOŠOLCE je namenjena povezovanju vaju, da ponovno zablestita v vajinem odnosu z noro dobrimi idejami, KAKO si zapomniti učno snov brez sedenja in »piflanja«.

Ob vaši učni snovi se bomo naučili profesionalnih plonkov ( učenje z možganskimi kodami), učne metode z gibom ob moderni glasbi, učenje uč.snovi z masažami, učenje po postajah, sprostitve in kako si ati med pisanjem testov in spraševanji.
 
Ujemite lepe trenutke življenja z najstnikom preden vam zbeži na srednjo šolo in mu omogočite učne metode, ki jih bo lahko uporabil tudi v SŠ in na univerzi.
 
Prof. Mojca Sto je inovatorka Freestyle učenja in motivatorka, ki je na lastnih izkušnjah preizkusila, kako iti čez šibke točke v moč pri učenju, kako iz strahu pred testi razviti vero vase in si zaupati, doživela je učne blokade in že 20. let intenzivno pomaga najstnikom po celi Sloveniji ter jih navdušuje.

Close
Go top

Imate vprašanja? Tu smo za vas.