Verjetno se vsi starši, ki imamo šolske otroke, srečujemo s problemom, da otroci v šoli določene snovi ne marajo, jim gre težko, je ne razumejo ali pa se jim jo enostavne ne da učiti, ker je dolgočasna.

Vse to povzroča stres tako pri otrocih, kot pri starših, ter neizogibne težave v šolskih klopeh.

lazje ucenje za mladino

 

 

 

 

Freestyle učenje® temelji na povezovanju miselnega procesa (pomnjenja) in gibanja, za katerega je danes vedno manj časa. Največji del učnih metod tako zavzema ustvarjalni gib. Da ga približamo učencem, uporabimo njihovo najljubšo glasbo in že poskakujemo na koreografijo iz snovi iz 7. razreda: ustoličevanje knezov v Karantaniji.

Na praktični delavnici vam pokažemo učne tehnike, s katerimi otroka vzpodbudimo h kreativnemu razmišljanju o učni snovi. S prikazanimi tehnikami omogočamo, da postane otrok samostojen pri učenju in te tehnike uporablja sam, tudi kasneje v življenju. Primerne so za učenje snovi, ki se jo moramo »napiflati«, zlasti učinkovite pa so pri učenju tujega jezika.

Delavnica poteka istočasno s starši in otroci. S tem vzpodbudimo sodelovanje in komunikacijo, ki ju potem lažje nadaljujete tudi doma.

Cena delavnice za eno osebo je 20€

Delavnica traja 2 šolski uri.

Close
Go top