Čarobno branje – delavnica za starše

Trk dveh svetov in naš otrok noče več brati. Kako lahko to spremenimo, kako mu lahko olajšamo branje, kako mu lahko polepšamo, naredimo zanimivo prijetno,zabavno, drugačno, samo njemu prirejeno… Predstavitev predavateljice Andreja Lenassi je pred vsem mama z lastno izkušnjo in izkušnjami mnogih otrok, mama vsem otrokom, jih ima rada take kot so oni sami. […]

Read more Like this post0

Božični Funny Hours

Božiček se pripravlja na svoj veliki podvig in ne najde svoje obleke! Pomagali mu bomo pri oblačenju, da mu bo na saneh toplo in nam bo prinesel veliiiiko daril :) Ob tem pa se bomo naučili veliko novih angleških besed. Vabljeni na božično plesno zabavo in prigrizek. Delavnica traja 2 šolski uri, primerna je za […]

Read more Like this post0

Novice

Freestyle učenje tudi za 3. življenjsko obdobje

Tudi starejše upokojenke iz Sežane so doživele Freestyle učenje za preprečevanje demence in dvigovanje zavedanja sebe iz šibkih točk v moč, ki je v vsakemu od nas, neglede na leta!

Read more Like this post0

Ne iščite znanja samo v knjigah…

V naši Relax sobi v Sežani smo tokrat gostili novinarko Planet TV-ja Anjo Ciglarič. Celoten prispevek si lahko preberete tudi na povezavi tukaj.

Read more Like this post1

Kako se lažje učiti in si takoj zapomniti na smešen način?

V sklopu delavnic pod okriljem društva “Kakšno šolo hočemo” je potekala tudi delavnica Freestyle učenja za starše in učitelje.

Read more Like this post0
Close
Go top